Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

classic Classic list List threaded Threaded
5 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

Roberto van der Linden
Hello,

We have upgraded to CMS 7.7 and noticed that our date fields are showing the American date format. While in 7.6 and in the go green it uses the Dutch format when logged in a Dutch environment.

Could it be that this is a bug or are we doing something wrong?

Cheers,
Roberto
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

Frank van Lankvelt
On Mon, Jan 23, 2012 at 1:38 PM, Roberto van der Linden
<[hidden email]> wrote:
> Hello,
>
> We have upgraded to CMS 7.7 and noticed that our date fields are showing the
> American date format. While in 7.6 and in the go green it uses the Dutch
> format when logged in a Dutch environment.
>
the american format should show up when you are logged in using the
'english' locale, the dutch format when logged in in 'dutch'.

This behavior has been implemented in CMS7-3256, making the format
highly configurable.

cheers, Frank


> Could it be that this is a bug or are we doing something wrong?
>
> Cheers,
> Roberto
>
> --
> View this message in context: http://hippo.2275632.n2.nabble.com/Date-format-depending-on-locale-during-log-in-broken-in-7-7-tp7216117p7216117.html
> Sent from the Hippo CMS 7 mailing list archive at Nabble.com.
> _______________________________________________
> Hippo-cms7-user mailing list and forums
> http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com
_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

Roberto van der Linden
That is wat I expected, but that is not how it works at this moment in our environment.

I have started a clean project with the archetype and there I experience the same problems..

Cheers,
Roberto
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

Alle Veenstra
Hi Roberto,

I have confirmed your finding using the archetype and have created CMS7-5826 for this issue.

Cheers,

Alle

On Wed, Jan 25, 2012 at 8:46 AM, Roberto van der Linden <[hidden email]> wrote:
That is wat I expected, but that is not how it works at this moment in our
environment.

I have started a clean project with the archetype and there I experience the
same problems..

Cheers,
Roberto

--
View this message in context: http://hippo.2275632.n2.nabble.com/Date-format-depending-on-locale-during-log-in-broken-in-7-7-tp7216117p7223160.html
Sent from the Hippo CMS 7 mailing list archive at Nabble.com.
_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Met vriendelijke groeten,
Alle Veenstra


[hidden email] - Hippo
Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT  Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Date format depending on locale during log in broken in 7.7?

Jasha Joachimsthal
CONTENTS DELETED
The author has deleted this message.