Enter in seach box of the cms gives stacktrace

classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Bert Leunis
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Arthur Bogaart
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Simon Voortman-2
Hi,

I have seen this too. See [1]. It hasn't occurred for a while, so the issue is closed. So I have a few questions, to see if it is related

Can you check if you can make newlines in a multi-line text field?

Are you using Chrome? And does it occur in Firefox or Internet Explorer too?

Do you have a reproduction path?

Thanks.

Kind regards

/Simon



On Mon, Feb 11, 2013 at 10:35 AM, Arthur Bogaart <[hidden email]> wrote:
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart


Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Bert Leunis
Ah yes, I have the problem in Chrome, not in FF. I'll report later with more details and reproduction path. Thanks already for your answers.

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com


On Mon, Feb 11, 2013 at 10:45 AM, Simon Voortman <[hidden email]> wrote:
Hi,

I have seen this too. See [1]. It hasn't occurred for a while, so the issue is closed. So I have a few questions, to see if it is related

Can you check if you can make newlines in a multi-line text field?

Are you using Chrome? And does it occur in Firefox or Internet Explorer too?

Do you have a reproduction path?

Thanks.

Kind regards

/Simon



On Mon, Feb 11, 2013 at 10:35 AM, Arthur Bogaart <[hidden email]> wrote:
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart


Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Bert Leunis
In reply to this post by Simon Voortman-2
Hi Simon,

No problems in FF (18.0.2) nor IE (9.0.8112.16421) with neither multilines nor search box.

Chrome version: 24.0.1312.57 m.

We are on the archetype 1.07.00, with <hippo.cms.version>2.24.00</hippo.cms.version>.

My system is Windows 7.

The issue you mention says "Cannot Reproduce" but also has a fix version. Not sure what to do now.

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com


On Mon, Feb 11, 2013 at 10:45 AM, Simon Voortman <[hidden email]> wrote:
Hi,

I have seen this too. See [1]. It hasn't occurred for a while, so the issue is closed. So I have a few questions, to see if it is related

Can you check if you can make newlines in a multi-line text field?

Are you using Chrome? And does it occur in Firefox or Internet Explorer too?

Do you have a reproduction path?

Thanks.

Kind regards

/Simon



On Mon, Feb 11, 2013 at 10:35 AM, Arthur Bogaart <[hidden email]> wrote:
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart


Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Simon Voortman-2
Hi Bert,

This seems like the same problem as the issue describes. And it seems to be fixed in the trunk (CMS version 2.24.01-SNAPSHOT).

I suggest you wait for the 2.24.01 tag, or use the snapshot (risky); and in the meantime either live with the occurrence of the issue, or use another browser. Sorry for the inconvenience.

Kind regards,

Simon


On Mon, Feb 11, 2013 at 5:22 PM, Bert Leunis <[hidden email]> wrote:
Hi Simon,

No problems in FF (18.0.2) nor IE (9.0.8112.16421) with neither multilines nor search box.

Chrome version: 24.0.1312.57 m.

We are on the archetype 1.07.00, with <hippo.cms.version>2.24.00</hippo.cms.version>.

My system is Windows 7.

The issue you mention says "Cannot Reproduce" but also has a fix version. Not sure what to do now.

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com


On Mon, Feb 11, 2013 at 10:45 AM, Simon Voortman <[hidden email]> wrote:
Hi,

I have seen this too. See [1]. It hasn't occurred for a while, so the issue is closed. So I have a few questions, to see if it is related

Can you check if you can make newlines in a multi-line text field?

Are you using Chrome? And does it occur in Firefox or Internet Explorer too?

Do you have a reproduction path?

Thanks.

Kind regards

/Simon



On Mon, Feb 11, 2013 at 10:35 AM, Arthur Bogaart <[hidden email]> wrote:
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart


Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Enter in seach box of the cms gives stacktrace

Arthur Bogaart
Hi,

To reproduce the issue:

- use Chrome
- take a document offline and press enter to submit the dialog (no clicking)
- now pressing enter in the search box is broken

This was recently fixed by CMS7-6878 [1]

Cheers,
Arthur

 
Hi Bert,

This seems like the same problem as the issue describes. And it seems to be fixed in the trunk (CMS version 2.24.01-SNAPSHOT).

I suggest you wait for the 2.24.01 tag, or use the snapshot (risky); and in the meantime either live with the occurrence of the issue, or use another browser. Sorry for the inconvenience.

Kind regards,

Simon


On Mon, Feb 11, 2013 at 5:22 PM, Bert Leunis <[hidden email]> wrote:
Hi Simon,

No problems in FF (18.0.2) nor IE (9.0.8112.16421) with neither multilines nor search box.

Chrome version: 24.0.1312.57 m.

We are on the archetype 1.07.00, with <hippo.cms.version>2.24.00</hippo.cms.version>.

My system is Windows 7.

The issue you mention says "Cannot Reproduce" but also has a fix version. Not sure what to do now.

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com


On Mon, Feb 11, 2013 at 10:45 AM, Simon Voortman <[hidden email]> wrote:
Hi,

I have seen this too. See [1]. It hasn't occurred for a while, so the issue is closed. So I have a few questions, to see if it is related

Can you check if you can make newlines in a multi-line text field?

Are you using Chrome? And does it occur in Firefox or Internet Explorer too?

Do you have a reproduction path?

Thanks.

Kind regards

/Simon



On Mon, Feb 11, 2013 at 10:35 AM, Arthur Bogaart <[hidden email]> wrote:
Hi Bert,

I have seen this before, am I right that this only happens after you have opened a dialog in the CMS? It might be related to the on-enter handler of the dialog.

Regards,
Arthur

2013/2/11 Bert Leunis <[hidden email]>
Hi all,

We noticed that after entering a search term in the cms and then hitting Enter nothing happens there. A stack trace appears in the log. Hitting the little magnifying glass icon does perform the search. We are on cms 7.8.0. This isn't right is it?

[INFO] [talledLocalContainer] org.apache.wicket.protocol.http.request.InvalidUrlException: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:fog.hippoecm.frontend.PluginPage[id = 1], listener interface = [RequestListenerInterface name=IActivePageBehaviorListener, method=public abstract void org.apache
est()]
[INFO] [talledLocalContainer] Caused by: org.apache.wicket.WicketRuntimeException: component dialog:content:form:buttons:0:button not found on page org.hippoecminterface = 

With kind regards/Met vriendelijke groet,
Bert Leunis

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US <a href="tel:%2B1%20877%20414%204776" value="+18774144776" target="_blank">+1 877 414 4776 (toll free)
Europe <a href="tel:%2B31%280%2920%20522%204466" value="+31205224466" target="_blank">+31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart


Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html


_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html



--
Kind regards,
Met vriendelijke groet,

Arthur Bogaart

Amsterdam - Oosteinde 11, 1017 WT Amsterdam
Boston - 1 Broadway, Cambridge, MA 02142

US +1 877 414 4776 (toll free)
Europe +31(0)20 522 4466
www.onehippo.com

_______________________________________________
Hippo-cms7-user mailing list and forums
http://www.onehippo.org/cms7/support/forums.html